Servicii Extra

Suntem extrem de deschiși la orice nevoie ați avea. De aceea, daca nu găsiți lucrul pe care vi-l doriți în lista de mai jos vă rugăm să ne contactați.

La PATIO tu eşti persoana care contează şi aici vei simţi că totul gravitează în jurul tău. Prin intermediul Cardului nostru de Fidelitate îţi răsplătim alegerile făcute şi că ai decis să evadezi din jungla urbană alături de noi.

parteneri

PATIO foloseşte doar produsele marilor companii de cosmetice, pentru a avea siguranţa şi certitudinea că serviciile oferite vor fi la înălţimea aşteptărilor tale.

invitatie

GIFT CARD

Gift Cardul PATIO este cadoul perfect pe care să îl oferi celor dragi! Este foarte simplu de achiziţionat şi poate fi folosit atât ca şi card valoric, cât şi ca voucher pentru un anumit serviciu* oferit în salon, cu programare în prealabil.
Surpinde-i pe cei dragi cu un cadou inspirat şi oferă-le momente de răsfăţ la PATIO!
*Gift Cardul nu poate fi monetizat, iar în cazul în care serviciul ales de tine este mai ieftin decât valoarea cardului, nu se acordă rest. În caz contrar, dacă serviciul ales este mai scump, diferenţa de bani se plăteşte cash sau cu card bancar.